Verwarmingen

BHC ontwikkelt en produceert in opdracht van klanten hybride elektronische oplossingen. In veel gevallen zijn dat elektronische schakelingen met bedrukking voor vermogenselektronica vanwege de temperatuur en doorslagspannings eigenschappen, in sommige gevallen vanwege de duurzaamheid en kwaliteit hoogwaardige elektronische circuits, soms minituriseringen voor de telecom gebruikmakende van de goede hoogfrequent eigenschappen, maar ook voor sensoren en verwarmingen, maar altijd wordt de keuze gemaakt op basis van de zeer goede eigenschappen van de keramische materialen.

unibind-schuin.JPG          BHC_18.jpg

Verwarmingen

Middels de zeefdruktechniek en bij behorende materialen is het mogelijk om een hele grote diversiteit van verwarmings elementen te maken. Een dikkefilm verwarming is niets anders dan een vermogensweerstand. Normaal is het de bedoeling dat de warmte die ontstaat afgevoerd wordt, omdat deze warmte slecht is voor de rest van de schakeling. In het geval van een verwarmingselement proberen wij dus om een weerstand gecontroleerd te belasten waardoor er warmte ontwikkeld wordt, deze warmte gebruiken wij om materialen of producten of media te verwarmen.

Een ander groot voordeel is, dat er bijna geen massa is, waardoor het mogelijk is om heel snel en nauwkeurig te verwarmen. Bijvoorbeeld voor sealmachines.

Er bestaat de mogelijkheid om sensoren direct te integreren zodat de verwarming eenvoudig en nauwkeurig op temperatuur te regelen is met bijna geen overschoot. Daardoor wordt het ook veel toegepast in medische producten, waarbij het belangerijk is om 37,2 °C te regelen. Dit is een moeilijke temperatuur is omdat deze temperatuur vlak bij de ambiant temperatuur zit.

Omdat er gebruik gemaakt wordt van de hybride techniek kunnen wij zelf precies bepalen hoeveel warmte er waar ontwikkeld wordt, ook is het middels de zeefdruk techniek mogelijk om hele kleine verwarmingen te maken.Strategische samenwerking

08 februari 2018

telerex-(1).jpg
Samenwerking Telerex en
Bergh Hybrid Circuits
stimuleert ontwikkeling van
innovatieve LED oplossingen

 


CSPM Chip Scale Packaging Modules

15 november 2017

BHC is now using a new led technology called CSP. These leds are without housing and there for very small with a lot of possibilities in design. We already have made solutions for Tunable white, Dim2 Warm, lineair ledsstrips COB replacement etc.

IMG_6148.JPG

CREE Solution Supplier selection

26 september 2013

Bergh Hybrid Circuits BV is geselecteerd door CREE als een van de weinige Solution Providers.

"Congratulations to Bergh Hybrid Circuits! You are part of a very select group of lighting suppliers to be chosen to be a Cree Solution Provider..
Only the best Lighting suppliers have been invited to join the CSP program.. "

SP-Cree.jpg