Strategische samenwerking

08 februari 2018

telerex-(1).jpg
Samenwerking Telerex en
Bergh Hybrid Circuits
stimuleert ontwikkeling van
innovatieve LED oplossingen

 


Breda, 6 februari 2018 – Telerex, distributeur van professionele elektronica, kondigt een strategische samenwerking aan met Bergh Hybrid Circuits BV. De twee bedrijven trekken gezamenlijk op in de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve LED oplossingen. Daarnaast treedt Telerex op als distributeur voor het LED portfolio van BHC.

 

Bergh Hybrid Circuits is toonaangevend op het gebied van LED technologie en ontwikkelt en produceert complete LED oplossingen in opdracht van klanten. Met een up-to-date machinepark kan Bergh Hybrid Circuits altijd de nieuwste technologieën toepassen. Zo maakt het bedrijf gebruik van Chip Scale Package (CSP)-LED’s. Door het kleinere formaat zijn CSP-LED’s in ieder design toe te passen.

 

Telerex, een onderdeel van de Eight Lakes Group, is met een sterk portfolio al jaren actief op de markt voor LED verlichting. Als ervaren importeur en distributeur van elektronica en elektromechanische componenten beschikt Telerex over een complete supply chain om de laatste innovaties op het gebied van LED verlichting op de markt te brengen.

 

Streven naar kwaliteit

“Met deze aankondiging zetten we een volgende stap in de LED revolutie”, zegt Rob Cornelissen, commercieel directeur bij Bergh Hybrid Circuits. “Telerex blinkt al decennia uit in distributie, stocking en contractmanagement en beschikt over zowel een uitgebreid salesnetwerk als een supportnetwerk richting de klant. Daardoor is Telerex in staat om de LED behoeften vanuit de markt in kaart te brengen. BHC kan die behoeften als geen ander vertalen naar innovatieve producten.”

 

“Bergh Hybrid Circuits is een waardevolle aanvulling op ons portfolio. Als ‘total solution provider’ kan Bergh Hybrid Circuits complete LED oplossingen inclusief de intelligentie leveren, in zowel grote als kleine aantallen”, zegt Koen Vangorp, directeur Sales & Marketing bij de Eight Lakes group. “Bergh Hybrid Circuits beschikt bovendien over de inhoudelijke expertise waar deze markt om vraagt. Zo is diepgaande kennis van thermodynamica nodig om de impact van high-power LED’s te kunnen doorgronden en stappen te kunnen zetten in de LED revolutie.”

 

LED Expo Benelux

Telerex brengt de strategische samenwerking met Bergh Hybrid Circuits uitgebreid onder de aandacht tijdens Smart Lighting & Design – LED Expo Benelux 2018. Deze beurs vindt op 7 en 8 februari plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Telerex is aanwezig op stand M8.

Strategische samenwerking

08 februari 2018

telerex-(1).jpg
Samenwerking Telerex en
Bergh Hybrid Circuits
stimuleert ontwikkeling van
innovatieve LED oplossingen

 


CSPM Chip Scale Packaging Modules

15 november 2017

BHC is now using a new led technology called CSP. These leds are without housing and there for very small with a lot of possibilities in design. We already have made solutions for Tunable white, Dim2 Warm, lineair ledsstrips COB replacement etc.

IMG_6148.JPG

CREE Solution Supplier selection

26 september 2013

Bergh Hybrid Circuits BV is geselecteerd door CREE als een van de weinige Solution Providers.

"Congratulations to Bergh Hybrid Circuits! You are part of a very select group of lighting suppliers to be chosen to be a Cree Solution Provider..
Only the best Lighting suppliers have been invited to join the CSP program.. "

SP-Cree.jpg