Strategische samenwerking

31 oktober 2019


Samenwerking Luxendi en
Bergh Hybrid Circuits
stimuleert ontwikkeling van
innovatieve LED oplossingen

 


Breda, 6 februari 2018 – LUXENDI, distributeur van professionele elektronica, kondigt een strategische samenwerking aan met Bergh Hybrid Circuits BV. De twee bedrijven trekken gezamenlijk op in de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve LED oplossingen. Daarnaast treedt Luxendi op als distributeur voor het LED portfolio van BHC.

 

Bergh Hybrid Circuits is toonaangevend op het gebied van LED technologie en ontwikkelt en produceert complete LED oplossingen in opdracht van klanten. Met een up-to-date machinepark kan Bergh Hybrid Circuits altijd de nieuwste technologieën toepassen. Zo maakt het bedrijf gebruik van Chip Scale Package (CSP)-LED’s. Door het kleinere formaat zijn CSP-LED’s in ieder design toe te passen.

 

LUXENDI, een onderdeel van de Eight Lakes Group, is met een sterk portfolio al jaren actief op de markt voor LED verlichting. Als ervaren importeur en distributeur van elektronica en elektromechanische componenten beschikt Telerex over een complete supply chain om de laatste innovaties op het gebied van LED verlichting op de markt te brengen.

 

Streven naar kwaliteit

“Met deze aankondiging zetten we een volgende stap in de LED revolutie”, zegt Rob Cornelissen, commercieel directeur bij Bergh Hybrid Circuits. “Luxendi / Telerex blinkt al decennia uit in distributie, stocking en contractmanagement en beschikt over zowel een uitgebreid salesnetwerk als een supportnetwerk richting de klant. Daardoor is Luxendi in staat om de LED behoeften vanuit de markt in kaart te brengen. BHC kan die behoeften als geen ander vertalen naar innovatieve producten.”

 

“Bergh Hybrid Circuits is een waardevolle aanvulling op ons portfolio. Als ‘total solution provider’ kan Bergh Hybrid Circuits complete LED oplossingen inclusief de intelligentie leveren, in zowel grote als kleine aantallen”, zegt Koen Vangorp, directeur Sales & Marketing bij de Eight Lakes group. “Bergh Hybrid Circuits beschikt bovendien over de inhoudelijke expertise waar deze markt om vraagt. Zo is diepgaande kennis van thermodynamica nodig om de impact van high-power LED’s te kunnen doorgronden en stappen te kunnen zetten in de LED revolutie.”

 

Strategische samenwerking

31 oktober 2019


Samenwerking Luxendi en
Bergh Hybrid Circuits
stimuleert ontwikkeling van
innovatieve LED oplossingen

 


ISO 9001 - 2015

30 oktober 2019

Bergh Hybrid Circuits BV is gecertificeerd voor ISO 9001 - 2015.

iso9001.JPG


CSPM Chip Scale Packaging Modules

15 november 2017

BHC is now using a new led technology called CSP. These leds are without housing and there for very small with a lot of possibilities in design. We already have made solutions for Tunable white, Dim2 Warm, lineair ledsstrips COB replacement etc.

IMG_6148.JPG