Sensoren

BHC ontwikkelt en produceert in opdracht van klanten hybride elektronische oplossingen. In veel gevallen zijn dat elektronische schakelingen met bedrukking voor vermogenselektronica vanwege de temperatuur en doorslagspanningseigenschappen, in sommige gevallen vanwege de duurzaamheid en kwaliteit hoogwaardige elektronische circuits, soms minituriseringen voor de telecom gebruikmakende van de goede hoogfrequent eigenschappen, maar ook voor sensoren en verwarmingen, maar altijd wordt de keuze gemaakt op basis van de zeer goede eigenschappen van de keramische materialen.

   Unitron-hybrid.jpg   veba-open.JPG   BHC_12.jpg


Sensoren en dikkefilm techniek horen bij elkaar!
De elementaire eigenschappen van de materialen die ingezet worden hebben al een sensor functie, echter door elektronica erbij te intergreren worden er modules gecreerd die de mogelijkheid hebben van signaalverwerking en omzetting. Een verscheidenheid van modellen, vormen is mogelijk. De dikkefilm techniek wordt hier optimaal gebruikt.
BHC ontwikkelt en produceert sensoren als sensor, of als module om verschillende waardes te meten.

Temperatuur sensoren
Druk sensoren
Flow sensoren
Gas sensoren

BHC heeft geen eigen programma van standaard sensoren, omdat alles klantenspecifiek ontwikkeld wordt.
Wel is er een temperatuursensor die wij voor diverse applicaties inzetten.
Zie hieronder de curve voor 140 °C: Deze sensor wordt getrimd (afgeregeld) op de temperatuur waar u de meeste nauwkeurigheid zou willen hebben
 


.PTC-curve-140°C-tek-(2).JPG 

Strategische samenwerking

31 oktober 2019


Samenwerking Luxendi en
Bergh Hybrid Circuits
stimuleert ontwikkeling van
innovatieve LED oplossingen

 


ISO 9001 - 2015

30 oktober 2019

Bergh Hybrid Circuits BV is gecertificeerd voor ISO 9001 - 2015.

iso9001.JPG


CSPM Chip Scale Packaging Modules

15 november 2017

BHC is now using a new led technology called CSP. These leds are without housing and there for very small with a lot of possibilities in design. We already have made solutions for Tunable white, Dim2 Warm, lineair ledsstrips COB replacement etc.

IMG_6148.JPG