LED`s

BHC ontwikkelt en produceert in opdracht van klanten LED oplossingen. In sommige gevallen zijn dat :substraten met bedrukking (vanwege de goede eigenschappen van Keramiek), LED modules op Keramiek, PCB en/of Aluclad met en zonder lenzen, en soms gehele eindproducten, cq armaturen inclusief drivers en voedingen.

 
BHC_22.jpg       BHC_23.jpg


BHC werkt samen met grote internationale spelers wereldwijd en heeft veel OEM afspraken met de belangrijkste leveranciers. Dit om zeer dicht bij de bron te zitten in verband met het dynamische gedrag van de LED ontwikkelingen op het technische vlak maar ook op de markt, dit om de continuiteit te waarborgen.

BHC ziet voor Keramische substraten een grote toekomst weggelegd op het gebied van LED technologie. Voornaamste reden hiervoor zijn de eigenschappen van deze keramische materialen. Om er een paar te noemen, doorslagspanning 20KV/mm dikte, Warmtegeleiding 24W/m.K vochtopname 0% en zo zijn er nog meer. Alle specificaties kunt u vinden onder de navigatie Keramiek of KLIK HIER.

Een van de belangrijkste eigenschappen is de warmtegeleiding. Door de goede afvooer van de warmte is het mogelijk om de LED chip relatief koel te houden. Hoe kouder de LED chip is des te langer de levensduur en ook is de lichtopbrengst (lumen) dan het hoogste. daardoor heb je minder vermogen nodig, met als gevolg dat de chip weer kouder is om het zelfde doel te bereiken. 
 
spectrum.JPG

grafiek-kleur.JPG
 

BHC brengt geen eigen producten op de markt onder eigen naam. Wel worden er complete LED oplossingen ontwikkelt en geproduceert op eigen initiatief, en deze worden dan weer aangeboden aan de potentiele afnemers. BHC heeft in huis de mogelijkheid om allerlei lichtmetingen uit te voeren zoals kleur spectrum, lumen, CRI, SP etc. Al deze data wordt in veel gevallen ook extern gekeurd. Onze partner in deze is Olino :

tested_by_olino_200px-(1).png

Hieronder vindt u een overzicht van diverse substraatmaterialen: PCB versus Aluclad versus Keramiek.
 

LED dragers                        PCBA                         Aluclad                       Keramiek

 

Thermische geleiding            ---                            ++                             +++

Doorslagspanning                 -                               --                              +++

Standariseerd                      +                              +++                           -

Temperatuur                        -                              +                               +++

Prijs                                   ++                            -                               +

Opstartkosten                     +++                          ++                             -

Groen/Levensduur                -                              ++                             +++

 
10402200848121015.jpg                                  ooggevoeligheidscurve-(2).JPG
 

BHC assembleert de LED’s in de diverse uitvoeringen: Conventionele componenten, SMD of in Die vorm. BHC ontwikkelt voor de LED's : Voedingen, LED sturingen Remote systemen en  Dimmers. Applications kunt u bekijken bij de navigatie projecten: KLIK HIER

Strategische samenwerking

31 oktober 2019


Samenwerking Luxendi en
Bergh Hybrid Circuits
stimuleert ontwikkeling van
innovatieve LED oplossingen

 


ISO 9001 - 2015

30 oktober 2019

Bergh Hybrid Circuits BV is gecertificeerd voor ISO 9001 - 2015.

iso9001.JPG


CSPM Chip Scale Packaging Modules

15 november 2017

BHC is now using a new led technology called CSP. These leds are without housing and there for very small with a lot of possibilities in design. We already have made solutions for Tunable white, Dim2 Warm, lineair ledsstrips COB replacement etc.

IMG_6148.JPG